Informatiegids Gooise Meren

Mede op advies van het Beraad Gooise Meren en de Seniorenraad heeft Versa Welzijn een eenvoudige gids samengesteld met hierin informatie op het gebied van Wonen, Welzijn en Zorg.
Dit gidsje kan men binnen handbereik houden. In de gids is naast informatie over Versa Welzijn een groot aantal organisaties opgenomen, die hun diensten en activiteiten richten op hulp bij (tijdelijke) problemen. Zo kunnen inwoners in de gids ideeën of activiteiten vinden die voor henzelf of iemand in hun omgeving hulp kunnen bieden. Geprobeerd is om zo volledig mogelijk te zijn, al is het niet mogelijk alle zorg- en hulpadressen op te nemen. De gids zal uitgereikt worden bij de huisbezoeken aan 80+ers en bij gesprekken over hulpvragen. Ook zal de gids te vinden zijn bij diverse locaties, zoals wijkcentra, huisartsen, bibliotheken en op het gemeentehuis en is deze op aanvraag bij Versa beschikbaar.
Niet iedereen is in staat om alles digitaal te vinden. Soms lukt dit ook tijdelijk even niet.
Door het uitgeven van deze gids, hopen wij inwoners die (even) niet digitaal vaardig zijn, te helpen bij het vinden van de best mogelijke hulp en hen te attenderen op diverse mogelijkheden.

Neem contact op

Stuur ons een mail en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander de tekst. captcha txt