Uitnodiging Seniorenmarkt 2024

Thema van deze markt: Vitaal ouder worden

Op de markt informeren we inwoners over wonen, zorg & welzijn en hulpmiddelen. Ook is er aandacht voor gezondheid, vrijetijdsbesteding, vrijwilligerswerk en zingeving.

Wat biedt de Seniorenmarkt:

  • Een breed opgezette markt
  • Lezingen, workshops en videopresentaties
  • Demonstraties van hulpmiddelen

De markt biedt bezoekers informatie over voorzieningen om langer thuis te kunnen blijven wonen, over veranderingen in de zorg en over hulpmiddelen en voorzieningen die beschikbaar zijn om goed te kunnen blijven functioneren. Er wordt extra aandacht besteed aan STIP, het informatiepunt Gooise Meren, een leefstijlpunt voor vragen over gezondheid, sport, bewegen en welzijn.

Een stand op de seniorenmarkt
Op de markt kunnen instellingen, organisaties en zelfstandige professionals die gericht zijn op senioren en mantelzorgers zich presenteren door middel van een informatiestand. Er is gelegenheid om in een aparte zalen een workshop te presenteren of een korte lezing met een videopresentatie te geven. Voorstellen zien wij met belangstelling tegemoet. Wij nemen dan contact met u op om de mogelijkheden met u te bespreken.

U vindt nadere informatie op de pagina “Programma seniorenmarkt 2024”.

U kunt zich inschrijven voor een standplaats of een workshop op de seniorenmarkt via het “Inschrijfformulier seniorenmarkt 2024”.